Verzending

 

Wij bieden momenteel alleen verzending binnen Nederland aan.

Kosten verzending

Wij rekenen vaste verzendkosten van €4,10 per bestelling in Nederland.

Wij rekenen vaste verzendkosten van €2,50 per bestelling in Reeuwijk.

Gratis verzending

Bestellingen vanaf €10,- worden gratis verzonden in Nederland.

Bestellingen vanaf €1,- worden gratis verzonden in Reeuwijk.

Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. We verwerken je bestelling in ieder geval binnen 3 werkdagen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. 

Zoet Verpakt verzendt haar producten in enveloppen of dozen.

Levering 

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van Zoet Verpakt altijd automatisch een email (mocht je geen mail ontvangen, check dan ook even je Spam folder).

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering na het afgeven aan PostNL in Nederland in 1-2 werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden.

Track en Trace

Bij de verzending wordt gebruik gemaakt van een Track & Trace code zodat je je bestelling kan volgen. Nadat we het pakketje aan PostNL hebben overgedragen ontvang je een mailtje met je Track & Trace code.

Zoet Verpakt is niet verantwoordelijk voor vertraging die is opgelopen door PostNL door bijvoorbeeld stakingen, drukke feestdagen of andere omstandigheden.

Heb je per ongeluk een fout adres opgegeven?

Stuur dan meteen een mailtje naar zoetverpaktwebshop@gmail.com. Over het algemeen worden de pakketjes zo snel mogelijk – meestal op de dag van bestelling- ingepakt en verzonden. Stuur ons daarom zo snel mogelijk een mailtje met de adreswijziging. Als het pakketje al verzonden is voordat we de wijziging ontvangen, kunnen we je helaas niet meer helpen.