Retourneren

 

Het is mogelijk om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terugbetaald. De kosten voor retour van jouw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de verzendtarieven de website van de vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via zoetverpaktwebshop@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na het ontvangen van je pakket terugstorten, als het product  in goede orde door ons is ontvangen.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Let op: In verband met hygiëne kunnen oorbellen niet worden geretourneerd.

Je kunt het retourpakket verzenden naar: 

Zoet Verpakt
Van Staverenstraat 19
2811TJ Reeuwijk
Nederland

Product ruilen?

Direct ruilen is helaas niet mogelijk. Als je voor het retourbedrag een ander product wil kopen, vragen wij je om via de site opnieuw een order te plaatsen.